Flatbread kalkoen 'shoarma'

Macro's voor dit recept
Kcal | Koolhydraat | Eiwit | Vet |
---|---|---|---|
524 | 61,6 | 40,1 | 11,3 |
Ingrediënten
Voor 2 stuks:
2 flatbreads
150 gr kalkoenfilet (of kipfilet)
1/2 rode paprika
1/2 kleine rode ui
20 ml friteslijn
1 theelepel gehakte knoflook
8 plakjes komkommer
2 sprays van ESN oil spray
Naar smaak de volgende kruiden:
aromat (of zout)
zwarte peper
gerookt paprikapoeder
knoflookpoeder
komijnpoeder
ras el hanout
kurkuma

Bereiding
Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur en bak de flatbreads af in de oven, zoals aangegeven staat op de verpakking.
Snipper de ui.
Snijd de paprika in kleine blokjes.
Leg de plakjes kalkoen op elkaar en snijd deze in blokjes.
Fruit de ui in wat olie en voeg de paprika toe en de kalkoen en bak even aan.
Voeg dan alle kruiden toe en laat even doorbakken.
Meng ondertussen de friteslijn met de knoflook en besmeer hiermee de flatbreads.
Verdeel de kalkoen/paprika mix hierover en maak de flatbreads af met de plakjes komkommer.
Eet smakelijk!

Reacties
Reactie plaatsen