Sla wraps met pittig gehakt

Macro's voor dit recept
Kcal | Koolhydraat | Eiwit | Vet |
---|---|---|---|
477 | 29,5 | 63,9 | 12,5 |
Ingrediënten
1 krop baby romaine sla
200 gr rundergehakt
1 kleine rode ui, fijngesnipperd
200 gr champignons, in reepjes
1 prei, gesneden en gewassen
1 groene paprika, in blokjes
2 teentjes knoflook, fijngesneden
1 gr aromat
1 gr zwarte peper
1 gr gerookt paprikapoeder
1 gr uienpoeder
3 sprays ESN oil spray

Bereiding
Haal de slablaadjes uit elkaar en was deze goed.
Laat ze goed uitlekken en drogen.
Fruit de ui kort en voeg het gehakt toe.
Rul het gehakt gaar en voeg de kruiden en de knoflook toe.
Voeg dan ook de groentes toe aan de pan en bak op hoog vuur mee.
Leg 2 slablaadjes op elkaar en vul deze met het gehakt-groente mengsel. T
op af met de chili olie of serveer met wat (suikerarm/suikervrije) chili saus.
Eet smakelijk!

Reacties
Reactie plaatsen