Flatbread kalkoen 'shoarma'

Macro's voor dit recept

Kcal Koolhydraat Eiwit Vet
524 61,6 40,1 11,3

Ingrediënten

Voor 2 stuks:

2 flatbreads

150 gr kalkoenfilet (of kipfilet)

1/2 rode paprika

1/2 kleine rode ui

20 ml friteslijn

1 theelepel gehakte knoflook

8 plakjes komkommer

2 sprays van ESN oil spray 

Naar smaak de volgende kruiden:

aromat (of zout)

zwarte peper

gerookt paprikapoeder

knoflookpoeder

komijnpoeder 

ras el hanout

kurkuma

Bereiding

Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur en bak de flatbreads af in de oven, zoals aangegeven staat op de verpakking.

Snipper de ui.

Snijd de paprika in kleine blokjes.

Leg de plakjes kalkoen op elkaar en snijd deze in blokjes.

Fruit de ui in wat olie en voeg de paprika toe en de kalkoen en bak even aan.

Voeg dan alle kruiden toe en laat even doorbakken.

Meng ondertussen de friteslijn met de knoflook en besmeer hiermee de flatbreads. 

Verdeel de kalkoen/paprika mix hierover en maak de flatbreads af met de plakjes komkommer.

 

Eet smakelijk!

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen