Kip & avocado sandwich

Macro's voor dit recept
Kcal | Koolhydraat | Eiwit | Vet |
---|---|---|---|
624 | 36,8 | 56 | 27 |
Ingrediënten
1 italiaanse bol
1 avocado
2 cocktailtomaten
2 gekookte zachte eieren
0.5 theelepel chiliflakes
20 gr friteslijn
150 gr kipfilet, in grove stukken
1 theelepel aromat
1 theelepel uienpoeder
0,5 theelepel knoflookpoeder

Bereiding
Snij de Italiaanse bol door 3 in de lengte en rooster kort in de airfryer.
Kook ondertussen de eieren zacht en laat even afkoelen.
Meng de kipfilet met de kruiden en bak de stukken kipfilet gaar in de airfryer in circa 12-15 minuten.
Prak de avocado fijn, snijd de tomaten in plakjes.
Verdeel de avocado over de plakken brood en smeer de friteslijn hierover heen.
Leg hier de plakjes tomaat hierop en verdeel ook de eieren hierover.
Verdeel de kip over de broodjes.
Eet smakelijk!
Reacties
Reactie plaatsen